Вчорашньої ганьби було мало: Росіянка Самойлова заявила про бажання знову представляти РФ на "Євробаченні"

Співачка вважає результати півфіналу конкурсу у Лісабоні щодо її виступу несправедливими.

Юлія Самойлова до фіналу "Євробачення" не пройшла. Фото: скрін відео

Юлія Самойлова, яка представляла Росію на Євробаченні-2018 хоче їхати підкорювати Євробачення і наступного року, незважаючи на те, що цьогоріч навіть не потрапила до фіналу. Про своє бажання спробувати свої сили на конкурсі в наступному році співачка розповіла в інтерв'ю виданню "Московский комсомолец", передають Патріоти України.

Співачка зізналася, що її мрія не зовсім здійснилася, бо вона розраховувала хоча б на вихід у фінал.

"Жах-жах? Для мене так, чесно кажучи. Особисто для мене не вийти в фінал - це не дуже радісний результат. Прямо розчарування, стрьомно якось дуже", – сказала Самойлова.

Росіянка вважає результати півфіналу несправедливими:

"Ну, вважаю, що в фінал ми вже точно могли пройти. А вже яке там буде місце, я про це не думала. Якщо брати знову участь в Євробаченні, то треба це зробити настільки гідно, щоб не тільки пройти у фінал, але і зайняти високу позицію. Для мене і місце і результат мають значення, – додала співачка.

Відзначимо, що Юлія Самойлова, яка виступала у другому півфіналі Євробачення-2018, заспівала слабо. Дівчина не завжди потрапляла в ноти і навіть забула слова.

Після провалу в Лісабоні її співвітчизники розкритикували співачку в мережі.

Як відомо, в минулому році Самойлова повинна була представляти Росію на Євробаченні в Києві, але їй було заборонено в'їзд в Україну через виступи в окупованому Криму. Їй запропонували дистанційний виступ, але Росія відмовилася.

Побачити виступ Юлії Самойлової з піснею I won't Break у другому півфіналі Євробачення-2018 можна у відео.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...