Вдарили по найболючішому: Ані Лорак поскаржилася на труднощі життя в Росії

​З 1 січня чоловікові Ані Лорак, яка практично безвиїзно знаходиться в Росії, для в'їзду в РФ потрібна віза.

Ані Лорак з чоловіком. Фото:gaganews.com.ua

Ані Лорак не змогла взяти чоловіка в Сочі, де другий рік поспіль у компанії колег по шоу-бізнесу зустрічає Різдво на "Розі Хутір" в гостях у Григорія Лепса. Так як свято вважається сімейним, більшість зірок постаралися взяти з собою членів сім'ї. Але Ані Лорак прилетіла одна, хоча в минулому році була разом з чоловіком. Виною тому – візовий режим, який ввели з 1 січня в Росії для громадян Туреччини. А чоловік співачки, як відомо, родом саме звідти. Про це пише видання Сегодня, передають Патріоти України.

"Це сумна історія, – зізналася Ані Лорак – У зв'язку з російсько-турецькими відносинами для громадян Туреччини з 1 січня діє візовий режим. Через свята ми не встигли зробити візу Мурату, тому він не зміг приїхати, хоча я дуже цього хотіла".

"До 1 січня ми по-максимуму проводили час разом, Новий рік відзначали в Європі, благо у мене був концерт у Вільнюсі. Потім на тиждень розлучилися, але нічого, це тільки зміцнює відносини.

Через день зустрінемося в Америці – у мене там великий тур: Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Майамі, Чикаго. Потім буде Німеччина.

Мурат буде весь час поряд, всіляко мені допомагати. Звичайно, як будь-яка жінка, я відчуваю себе поряд з чоловіком спокійніше, він моя опора та підтримка", – додала співачка.

Як відомо, в пресі почали завзято ходити чутки про те, що після конфлікту Росії та Туреччини між подружжям пробігла чорна кішка. Мурат майже весь час проводить на батьківщині, де у нього є свій бізнес, а Лорак практично безвилазно знаходиться в Росії.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...