Вдова репера Ларсона Марина народила сина

"Щастя", - коротко підписала Ларькіна.

Ларсон і його дружина Марина Ларькіна. Фото: Інстаграм Марини Ларькіної.

Вдова репера Ларсона (справжнє ім'я - Сергій Ларькін) Марина Ларькіна стала мамою. Про це дівчина повідомила на своїй особистій сторінці в Instagram, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

24-річна дівчина кілька днів тому народила хлопчика.

На особистій сторінці в соцмережі породілля поділилася фотографією крихітних ніжок новонародженого сина. "Щастя", - коротко підписала Ларькіна.

Фото - Instagram Марини Ларкіної.

Нагадаємо, Ларсон помер у результаті отриманих травм після ДТП, в яке він потрапив 17-го вересня в Києві.

Репер Ларсон - відомий волонтер, який пішов воювати в зону АТО. Під час свого перебування на Донбасі він регулярно вів блог.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...