"Велике російське слово" в окупованій Ялті: Непривабливе поза кулісами фестивалю

Судячи з того, що відбувається, сталінське ставлення до людей як до "гвинтиків" системи - альфа і омега ватних мізків.

Крим. Фото: kartagoroda.com.уаФотографіями журналіста Сергія Сардиак, що показують, що відбувається за лаштунками фестивалю "Велике російське слово" в окупованому Криму, діляться з читачами Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"3 іюня.Ялта. У цьому сезоні у концертного залу" Ювілейний" Ростенко на загальний подив - щоб прискорити "процес" - вирішив запускати прекрасна стать як в жіночий туалет, так і в чоловічій. А чоловікам ввечері пропонується взагалі йти "робити справу" під кущ - чай, не пани! ", - йдеться в коментарі.

"Під час перерви Матвієнко поїхала, начальство пішло гуляти в готель" Ореанда ", а що залишилися глядачі в очікуванні Ваєнги вийшли на вулицю і стали натикатися на купи сміття", - зазначив журналіст.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...