Великі ставки за елітні землі: На західній околиці Києва намагалися захопити райадміністрацію

Сутички відбувалися ввечері у Києво-Святошинській райраді.

Фото:Facebook

У Києві в будівлі Києво-Святошинської адміністрації сталися сутички через екс-голову Києва-Святошинської районної ради Вадима Гедульянова, який намагався провести незаконне засідання і поновитися на посаді. Про це Громадському повідомила прес-служба Шевченківського управління поліції, інформують Патріоти України.

За словами поліції, інцидент зареєстрований о 20:48 26 травня.

"Там склалася така ситуація. Є діючий голова адміністрації і старий голова, який хоче відновитися на посаді. Він зібрав декілька поплічників і хотів проводити засідання. Зараз на місці вирішують, хто буде керувати", — повідомили у поліції.

"По приїзду правоохоронців бійок не було, хоча там вони починалися", — додали у коментарі Громадському в поліції.

Як написав у своєму Facebook чинний голова райради Олександр Тигов, в адміністрації відбувалося свавілля.

26 травня Олександра Тигова, раніше знятого з посади, рішенням суду було поновлено на посаді, — пише KV.

"Рішення суду, фактично відновлює мене на посаді голови районної ради. Крім того, воно негайно до виконання. А тому Гедульянов не міг складати з себе ніяких повноважень — суд визнав, що він займає посаду незаконно, про яке складання може бути мова? Я заявив про це депутатам і повідомив, що в держреєстрі вже внесені зміни. Там значиться, що голова Києво-Святошинської районної ради Тигов Олександр Олександрович. Почався скандал, бійки, налетіли якісь дивні люди", — зазначив Тигов.

Пізніше стало відомо, що опівночі 26 депутатів Києво-Святошинської районної ради знову обрали головою колегіального органу Вадима Гедульянова.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...