Великобританія проти подальшої участі Росії в Євро-2016

Ця мерзенна історія з російськими головорізами повинна, врешті-решт, відкрити очі всьому світу на терористичну сутність РФ.

Російські головорізи на вулицях Марселя. Фото: varlamov.ruЛідер англійської Асоціації футбольних вболівальників Кевін Майлз висловився за виключення Росії з чемпіонату Європи з футболу через зухвалу поведінку її фанатів, про що він сьогодні зробив заяву для журналістів, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, на європейській першості 2000-го року Англії пригрозили виключенням з чемпіонату через поведінку її фанатів за межами стадіону, але вони вели себе «куди менш жорстко», ніж росіяни на вулицях Марселя.

"Раз вже на Євро-2000 участь Англії виявилася під загрозою через менш серйозні проблеми з поведінкою, то, зрозуміло, потрібно поставити під сумнів подальшу участь Росії в цьому турнірі, грунтуючись на тому, що ми бачили на стадіоні", - логічно зазначив Майлз.

Російські вболівальники, як стверджує він, були добре організовані, і «виглядало так, як ніби вони місяцями тренувалися. На довершення всього ніхто не був заарештований, вказав Майлз. Він вважає, що через це росіяни будуть думати, що їм все зійде з рук, і знову на когось нападуть.

Нагадаємо, вчора британські ЗМІ висловили обурення звірствами «російських бандитів» у Франції. Також 12 червня УЄФА звинуватив вболівальників фашистської Росії в расизмі і відкрив дисциплінарну справу щодо Російського футбольного союзу.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...