Великий теніс: 92-річний харківський пенсіонер шкодує, що не може знайти собі суперника за віком (відео)

Леонід Станіславський займався спортом усе життя для задоволення.

Харків'янин Леонід Станіславський все життя займається спортом. Скріншот.

92-річний пенсіонер із Харкова Леонід Станіславський тричі на тиждень по півтори години проводить на тенісному корті. Днями Станіславський повернувся з Хорватії, але навіть там на Чемпіонаті світу з тенісу для ветеранів не зміг знайти собі суперника за віком, розповідають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Один чоловік був, проте й від нього я старший на 9 місяців. Люди, старші 90 років, грають у групі +85", - розповів Станіславський.

За словами пенсіонера, він займався спортом усе життя й не для того, щоб показати результати, а для задоволення. Усі, хто тренуються зі Станіславським, дивуються його життєвій енергії. Окрім того, пенсіонер їздить на змагання за кордон завдяки меценатам.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...