Вердикт - в Мечникова виживе: У Дніпрі врятували бійця АТО, пораненого ворожим снайпером (фото)

Допомогу надавали кращі торакальні хірурги, розповів головний лікар Дніпровського госпіталю імені Мечникова.

Поранений боєць. Фото: Facebook

У бійця під Мар'їнкою поцілив ворожий снайпер. Про це у Facebook пише головний лікар Дніпровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передають Патріоти України.

"Олексій, 38 років, народився на Дніпропетровщині в місті Верхньодніпровськ, доброволець. Снайперське поранення отримав під Мар'їнкою. Борт гелікоптера. Аеропорт. Родина - Дніпро.

Сльози на очах, він тут виріс. У Мечникова надають допомогу кращі фахівці, кращі торакальні хірурги (Гліб Шкарупа). Вердикт - в Мечникова виживе. Потрібен час", - пише головний лікар.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...