Верх цинізму: В Росії вирішили заробити на Джамалі

Під брендами «Джамала 1944» і «JAMALA 1944» планують зареєструвати туристичні агентства по організації екскурсій до Криму, а також збираються відкривати музичні школи, виготовляти одяг і напої.

У Росії вирішили заробити на Джамалі. Фото: vk.com.

У Росії хочуть зареєструвати товарні знаки «Джамала 1944» і «JAMALA 1944» для туристичного агентства по організації екскурсій до Криму. Про це заявив президент російської Першої патентної компанії (ППК) Анатолій Аронов, клієнтом якого є Борис Терещенко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під цими брендами також збираються відкривати музичні школи, виробляти одяг і напої.

«Ми склали заявку на товарний знак нашого клієнта - для одягу, головних уборів, напоїв, а також для турагентства - організація і проведення турів, а також створення музичних шкіл», - сказав Аронов.

За його словами, його клієнт хоче зв'язатися з переможницею «Євробачення-2016» Джамалою, щоб отримати дозвіл на використання її імені.

Він додав, що клієнт хоче легально працювати на території РФ і не мати проблем з російськими правоохоронними органами.

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...