Верх цинізму: В Росії вирішили заробити на Джамалі

Під брендами «Джамала 1944» і «JAMALA 1944» планують зареєструвати туристичні агентства по організації екскурсій до Криму, а також збираються відкривати музичні школи, виготовляти одяг і напої.

У Росії вирішили заробити на Джамалі. Фото: vk.com.

У Росії хочуть зареєструвати товарні знаки «Джамала 1944» і «JAMALA 1944» для туристичного агентства по організації екскурсій до Криму. Про це заявив президент російської Першої патентної компанії (ППК) Анатолій Аронов, клієнтом якого є Борис Терещенко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під цими брендами також збираються відкривати музичні школи, виробляти одяг і напої.

«Ми склали заявку на товарний знак нашого клієнта - для одягу, головних уборів, напоїв, а також для турагентства - організація і проведення турів, а також створення музичних шкіл», - сказав Аронов.

За його словами, його клієнт хоче зв'язатися з переможницею «Євробачення-2016» Джамалою, щоб отримати дозвіл на використання її імені.

Він додав, що клієнт хоче легально працювати на території РФ і не мати проблем з російськими правоохоронними органами.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...