"Веселые ребята": Прем'єр-міністр Канади візьме участь в гей-параді

Джастін Трюдо - перший світовий лідер, який візьме участь в подібній акції.

Джастін Трюдо. Фото: CBC Toronto.Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо збирається взяти участь в гей-параді, який відбудеться 3 липня. Про це у вівторок повідомили організатори заходу Pride Toronto, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Сам Трюдо вже також підтвердив цю інформацію в своєму Twitter. "З нетерпінням чекаю, щоб знову там побувати, на цей раз як прем'єр", - написав політик у мікроблозі.

Відзначається, що це перший світовий лідер, який візьме участь в подібній акції. Крім прем'єра, в гей-параді участь візьмуть також міський голова Торонто Джон Торі і глава провінції Онтаріо Кетлін Вінн, яка стала першою лесбійкою на цій посаді.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...