"Вешать, вешать, вешать!": "Відморожений" рашист Охлобистін заявив про готовність до масового знищення українців

Скандально відомий фанат "Новоросії" та бойовиків "ДНР" впав в істерику через заборону російській учасниці Самойловій брати участь у "Євробаченні".

Іван Охлобистін. Фото:Livepark.proВідомий російський актор, затятий фанат терористів “Л/ДНР” і міфічного утворення “Новоросія” Іван Охлобистін жорстко прокоментував заборону російській співачці Юлії Самойловій на в’їзд в Україну і заявив, що українців “потрібно знищити”, бо в країні твориться “справжній свинячий нацизм”. Про це він написав у статті для ресурсу “Вблокнот”, передають Патріоти України.

Охлобистін пише, що росіяни самі образили Юлію Самойлову, самі того не розуміючи, зазначивши, що Кремль спеціально відправив співачку з інвалідністю на Євробачення до Києва з метою провокації.

Далі він написав, що в Україні справжній “свинячий нацизм”, а всіх незадоволених нібито “перерізали” і “знищили” за російську мову.

Також він говорить, що українців, мовляв, “поневолили”, а домовлятися з ними не треба – треба “брати і знищувати” “И правы были наши предшественники: не стрелять - вешать, вешать, вешать. Чтобы, как и семьдесят лет назад они обсерались по пути к виселице, плакали и блевали“, – стверджує “маргінальний недоносок Іван”.

Далі Охлобистін підкреслив, що він прихильник таких дій по відношенню до українців і вчить подібного своїх дітей.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...