"Весна? Кохання? Хребет сиплеться в труси, пломби вилітають з зубів" - діяльності "Укравтодору" присвятили пісню (відео)

Автором хіта став виконавець Степан Вулкан.

Скрін відео

Сумнівній якості роботи "Укравтодору" присвятили пісню під назвою "Ненавиджу Укравтодор". Творіння було опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

Автором хіта став виконавець Степан Вулкан.

"Нарешті весна! Тепло. Стрімко зменшується довжина спідниць у дівчат. І хочеться написати про це пісню! Про сині очі і довгі ноги... І в той момент коли ти готовий зримувати перші рядки... Твоя машина з усієї дурі влітає в яму на дорозі. І ще одну. І ще... Твій хребет сиплеться в труси, очі вилізають з орбіт, пломби вилітають з зубів. Весна?Кохання? Ні пісень про це не буде. Не зараз. Зараз в думках тільки одне:#ненавижУкравтодор. От така пісня й получилась. Як то кажуть- у кого що болить...", - прокоментував створення пісні її автор.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...