У Києві невідомі вдерлися до будівлі "Укравтодору" (фото)

В агентстві заявили, що група молодиків намагається дестабілізувати роботу держустанови.

Ілюстрація:Вектор Ньюз

У Києві до будівлі державного агентства "Укравтодор" вдерлася група невідомих молодиків. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook, передають Патріоти України.

Наразі загарбники перебувають на третьому поверсі будівлі, розташованої у Печерському районі на вулиці Фізкультури, 9. "Зараз в "Укравтодорі" відбувається спроба дестабілізації державної установи", - сказано у повідомленні.

За інформацією, до будівлі вдерлася група людей на чолі із самопроголошеними лідерами так званого молодіжного крила однієї партії.

"Є підтверджена інформація, що ця "акція" є замовною і заздалегідь оплачуваною. На жаль, заради власного PR і власних інтересів "діячі-активісти", використовуючи молодь, організовують низькосортні шоу і порушують роботу державних структур", - повідомили в "Укравтодорі" .

Також агентство звернулося із закликом до тих, хто організовує дестабілізацію влади в країні.

"Укравтодор" не політична установа. Ми наполегливо просимо не включати нас у політичні дискусії непрофесійного характеру і не використовувати як майданчик для перформансів. Безпідставні звинувачення та умисне поширення брехні є підставою для звернення до суду. Ті, хто нібито має інформацію про зловживання і влаштовує низькосортні шоу, є ніким іншим, як блазнями-скоморохами", - повідомляється на сторінці у Facebook.

Агентство повідомило, що уважно стежитиме за подальшим розвитком подій.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...