Весняне загострення шизофренії: терорист Захарченко просить відкрити кримінальну справу проти Порошенка

Окрім президента України ватажок терористів також вніс в "чорний список" Яценюка і Турчинова.

Терорист Захарченко. Фото:ukr.lb.ua

Терористи з "ДНР" в особі Олександра Захарченка хочуть попросити свої "органи влади" порушити кримінальну справу проти президента України Петра Порошенка. Компанію йому повинні скласти Олександр Турчинов і Арсеній Яценюк. Про це повідомляють терористичні ЗМІ, посилаючись на заяву ватажка терористів, зазначають Патріоти України за матеріалами Диалога.

"Я буду клопотати перед міністерством держбезпеки і генпрокуратурою ДНР про відкриття кримінальної справи проти президента України Порошенка", - сказав головний терорист "республіки".

Крім того, також він хоче, щоб справи порушили проти екс-прем'єра Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова, секретаря Ради Національної безпеки і оборони України.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...