Вгатило на кілограм тротилу: Потужний вибух у центрі Донецька прогримів біля будинку терориста Мотороли - очевидці

За останніми даними, в результаті вибуху загинув один чоловік, якого розірвало на шматки.

Фото:facebook

Сьогодні після 13:00 у центрі Донецька біля будинку ватажка батальйону "Спарта", російського терориста на прізвисько Моторола прогримів вибух. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Головний терорист "ДНР" Олександр Захарченко вже заявив, що вибуховий пристрій був закладений в баку зі сміттям. У цьому ж районі проживає не названий ним "віце-прем'єр народної республіки". За останніми даними, в результаті вибуху загинув один чоловік.

"Вибуховий пристрій був закладений в баку зі сміттям, поруч з місцем проживання віце-прем'єра, недалеко там же проживає і командир батальйону "Спарта"", - заявив російським ЗМІ терорист Захарченко.

“Мама плачет, моментально все испарились с детских площадок”.

“Дозвониться в ту сторону не получилось. Ни Лайф, ни МТС”.

“Рвануло в кустах, а не машина”.

“Ничего не понимаю. Взрыв был на килограмм тротила, а машина - целая, только номер сорвало, стекла в доме рядом - целые, воронки от взрыва нет, а человека разорвало. Что это так взрывается?”

“Предположительно пишут, что граната в кармане сдетонировала(?)...а там..хз”.

"Да, жестко. Пошел посмотрел возле 9-й школы был взрыв. Мужика разнесло просто на куски, так что только большая куча внутренностей лежит и сверху голова. Судя по всему, взорвалось то, что он нес в руках.

По крайней мере ни воронки на земле ничего нет, да и место взрыва явно для закладки не подходит. Вероятно, неудачная попытка заложить бомбу была", - пишуть в соцмережі донеччани.

Зараз на місці НП в Ворошиловському районі на перетині вулиць 50 років СРСР та пр. Маяковського працюють "представники силових відомств ДНР".

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...