"Вятрович хочет поменять генетический код украинцев": Мати Бережної видала на росТБ черговий "перл" (відео)

Олена Бережна заявила, нібито глава Інституту національної пам'яті планує переконати українців, що "в Бабиному Яру був конкурс на роздягання".

Олена Бережна. Фото: соцмережі.

Мати загиблої екс-регіоналки Ірини Бережної Олена на російському телебаченні розповіла чергову неправду про Україну. Вона виступила в ефірі шоу "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Так, Бережна стверджує, що глава Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович планує змінити генетичний код жителів України. "І нам хочуть на Україні поміняти зараз наш генетичний код... Нас хочуть перетворити з тих переможців, чим ми пишалися, щоб ми вшановували героїв-пособників Третього Рейху", - заявила вона.

Бережна також розповіла, що таке генетичний код нібито на думку В'ятровича. "Через певний час він хоче всім нам довести, в тому числі світовій спільноті, що в Бабиному Яру це був конкурс на роздягання, голих тіл, що коли відправляли до концтаборів, в газові печі це був колективний солярій. Йде трансформація взагалі сприйняття людей ", - додала вона.

Висловлювання Бережної про "генетичний код" дивіться з 15:00 до 15:15 і з 16:40 до 17:10.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...