Від "опера" до генерала: У ЗМІ розповіли про найімовірнішого претендента на голову Нацполіції

Як стало відомо, ​Сергій Князєв нагороджений Орденом Данила Галицького. До сьогоднішнього дня генерал поліції Сергій Князєв очолював департамент карного розшуку НПУ.

Сергій Князєв. Фото:PMG.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вніс прем'єр-міністру Володимиру Гройсману кандидатуру Сергія Князєва на призначення головою Національної поліції України. Прем'єр-міністр прийме рішення про внесення поданої кандидатури на завтрашнє засідання Кабміну України. Про це йдеться на сайті ТСН, інформують Патріоти України.

Біографія кандидата на пост глави Нацполіції України

До сьогоднішнього дня генерал поліції Сергій Князєв очолював департамент карного розшуку НПУ. З 1995 року системно працював у карному розшуку - від оперуповноваженого в Білій Церкві до начальника управління в Київській області. Кандидат юридичних наук.

Протягом останніх трьох років - років війни, випробувань і перелому правоохоронної системи і складного періоду запуску глобальної реформи - Сергій Князєв очолював обласні управління поліції в Закарпатській, Рівненській, працював у Київській та Донецькій областях.

За мужність і героїзм, проявлені при захисті суверенітету і територіальної цілісності України в грудні 2014 року Князєв Сергій нагороджений Орденом Данила Галицького.

Як відомо, 16 грудня в Україні оголосили консультативний конкурс на посаду керівника Національної поліції. Після першого етапу конкурсу в цілому відсіялася чверть учасників, які подали заявки.

Згідно з законом про Національної поліції, після обрання фіналістів конкурсу, міністр МВС Арсен Аваков повинен вибрати одну кандидатуру, яку він і подасть прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману для затвердження урядом.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...