Відчуваю себе в безпеці, бо далеко від Росії: Інформаторка Всесвітнього антидопінгового агентства розповіла, як її ненавидять в РФ

Російська спортсменка, бігунка Юлія Степанова не бажає повертатися на батьківщину в РФ.

Юлія Сnепанова. Фото:www.telefakt.ru

Інформатор Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) бігунка Юлія Степанова заявила про небажання повертатися в Росію, оскільки відчуває себе в безпеці тільки далеко від батьківщини. Про це вона розповіла виданню Євроспорт, інформують Патріоти України.

"Мені подобається бути нейтральним спортсменом. Якби мене запитали рік тому, чи хочу я знову виступати за Росію, я б відповіла "так". Але тепер я змінила свою думку. Деякі спортсмени ненавидять мене. Тут в США я відчуваю себе в безпеці, тому що фізично знаходжуся далеко від Росії. Але коли я жила в Німеччині, було страшніше, тому що це було ближче", - цитує Степанову видання.

Вона зазначила, що в країні "не хочуть, щоб я поверталася". "Я думала, що ставлення в Росії зміниться, і вони зрозуміють, що я хотіла допомогти спорту і спортсменам. Але, на жаль, цього досі не сталося", - додала легкоатлетка.

У грудні 2014 року Степанова і її чоловік стали основними дійовими особами фільму німецької телекомпанії ARD, назву якого можна перевести як "Секретна справа "Допінг". У ньому стверджувалося, що російські легкоатлети систематично вживали заборонені препарати за вказівкою своїх тренерів.

Розслідування, проведене в зв'язку з цим незалежною комісією WADA, закінчилося дискваліфікацією Всеросійської федерації легкої атлетики (ВФЛА) і подальшим недопуском російських легкоатлетів до участі в Іграх-2016.

В результаті Степанова сама виявилася не допущена до участі в Іграх через те, що раніше була викрита у вживанні допінгу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...