Відеоролик "Динамо" про набір дітей у футбольну школу підірвав мережу (відео)

Цю роботу подарували "Динамо" до ювілею. За кошти "Друзів "Динамо" на добу орендували одну з найсучасніших в Україні відеокамер, все інше робили власними силами

Скрін відеоАктивісти громадської організації "Друзі "Динамо" створили емоційне відеопривітання з нагоди святкування 90-річчя київським "Динамо" найближчим часом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Креативний колектив "Друзів "Динамо" не вперше вигадує оригінальні ідеї. Раніше презентували фотороботу, в якій Олег Гусєв закликав дітей 2006 року народження записуватися до клубної ДЮФШ", - розповідає керівник організації Тарас Шевченко.

"Потім створили відео про трьох уболівальників, які дивляться футбол під коментар Дмитра Джулая, який закликає віддавати дітей грати у футбол. Тему дитячої школи порушено недаремно. У нас склалися довірчі взаємини з її директором Олександром Іщенком. Ми разом думали, чому батьки не ведуть дітей на футбол?

Школа працює гідно, лише цього року з чотирьох старших груп три стали чемпіонами України й одна завоювала "срібло". Багато вболівальників думають, що в ДЮФШ "Динамо" грають одні мажори, місця в командах дістаються "по блату" і все заздалегідь розписано.

Так у нас з'явилася ідея зробити ролик про ДЮФШ "Динамо", який би став не тільки подарунком для клубу до ювілею, а й виконував важливу футбольну місію. Ця ідея народилася ще в жовтні минулого року, а зйомки і монтаж провели на початку вересня нинішнього.

За кошти "Друзів "Динамо" на добу орендували одну з найсучасніших в Україні відеокамер, все інше робили власними силами. Цю роботу подарували "Динамо" до ювілею. Вирішили зробити це на півроку раніше від дати. Саме восени в ДЮФШ відбувається черговий набір і ми віримо, наша робота вразить дітей і їхніх батьків, які вирішать привести дітей на зустріч із тренерами нашого улюбленого клубу", - каже Шевченко. "Динамо" засноване 13 березня 1927 року.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...