Відгуляли свято: На Сумщині два села побилися майже на смерть

З травматичної зброї дівчині влучили у ногу, у лікарню доставили п'ять людей

Бійка між двома селами сталася на Сумщині. Фото: кадр із фільму

В Сумській області масштабну бійку влаштували мешканці двох сусідніх сіл - Сої та Беєве. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт ГУ Нацполіції області.

"Повідомлення про те, що біля місцевого клубу в с. Саї Липоводилнськогорайону невідомі вчинили бійку, надійшло на лінію «102» від сільського голови. Коли на місце події прибули поліцейські, з’ясувалось, що в результаті бійки постраждали п’ять чоловік, яких вже доправили до лікарні. Місцеві пояснили, що відзначали день села, коли до клубу на авто під’їхала компанія молодих людей. Спочатку все було добре. Гості розважались і танцювали, а потім між ними та жителями села виникла бійка. В хід пішли бити. Хтось зробив постріл з травматичної зброї, влучивши одній з дівчат в стопу ноги. Після чого «гості» поїхали.

«Наразі постраждалі з травмами голови та кінцівок знаходяться в лікарні. Вжитими заходами вдалося швидко встановити особи хуліганів і затримати їх. Це жителі сусіднього села Беєве, - говорить Андрій Перелазний – начальникЛиповодолинського відділення поліції, - слідчим вони пояснили , що того дня також святкували – відзначали день народження сина одного з них. Тож добряче хильнувши, згадали про сусідське свято і забажали продовжити там. Аналізуючи подію, що сталася можу сказати, що конфлікту можна було б уникнути, якби обидві сторони не були у стані сильного алкогольного сп’яніння і контролювали свої дії.»

За фактом хуліганства в поліції відкрили кримінальне провадження. Аби в подальшому не допустити подібних інцидентів на території району, керівництво Головного управління поліції області сьогодні проводе робочу зустріч із очільником Липоводолинської адміністрації та головами селищних рад, жителі яких стали фігурантами цього кримінального провадження", - йдеться у повідомленні поліції.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...