Відома українська гімнастка бажає власноручно задушити Путіна (відео)

Спортсменка пояснила, що не змогла виступати перед агресором.

Надія Васіна. Фото:www.youtube.com

Відома українська гімнастка Надія Васіна відмовилася виступати на сцені пермського театру перед Володимиром Путіним. Чемпіонка всесвітньої Універсіади зізналася, що не змогла піти на це через політичні погляди. Прол це вона розповіла в ефірі Обозревателя, інформують Патріоти України.

"Був інцидент, коли я, як людина абсолютно проти путінської політики, і висловлююся про це і в Росії, і в Україні, і в США, потрапила в неприємну ситуацію - коли на виступ прийшов ... Путін. Затримали шоу на 5 годин. Думала, щось відбувається. Але коли заблокували двері і нас почали не випускати, я зрозуміла, що щось відбувається і бігти нікуди", - сказала Васіна.

Багаторазова чемпіонка України, яка покинула професійний спорт заради творчої кар'єри, підкреслила, що важко пережила цей момент.

"Розумію, що є люди, росіяни, які мені допомагали емоційно і фінансово в волонтерських справах, і я не можу їх підвести і не вийти на сцену. Але я не можу вийти перед цією людиною. Була страшна дилема, тупик.

Я, людина, яка готова задушити Путіна руками, опинилася в такій страшній ситуації. Все закінчилося моїми сльозами, я сиділа плакала в гримерці. Для мене це приниження і образа - виступати перед агресором", - резюмувала Надя.

Як переселенцям з дітьми продовжити отримання виплат ще на пів року - нюанси, які варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 11:30

22 березня було прийнято чергові зміни до Порядку надання допомоги на проживання ВПО (було розширено категорії отримувачів допомоги). За яких умов сім'ям з дітьми можуть бути продовжені виплати ще на 6 місяців, розповіли в "Юридичному пораднику для ВПО...

На окупованій Луганщині росіянин зґвалтував та жорстоко вбив 17-річну дівчину

вівторок, 7 травень 2024, 10:56

Росіянин зґвалтував і вбив ударом ножа в серце 17-річну дівчину Анастасію, яка проживала в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. Про це інформує російський Telegram-канал ASTRA, передають Патріоти України. Зазначається, що кілька дні...