Відома українська співачка повідомила про важку втрату

Марія Бурмака втратила батька.

Марія Бурмака. Фото: depo.ua.

Українська співачка, народна артистка України Марія Бурмака поділилася в мережі сумною звісткою про смерть батька, Віктора Павловича Бурмаки. Відповідний пост співачка розмістила на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами артистки, останні чотири роки її батько був онкологічно хворий.

"Чотири з половиною роки він боровся з важкою онкологією. Боролися ми всі. Останні кілька місяців були нестерпні, останні кілька тижнів це було пекло. Він стійко тримався і ось сьогодні його душа відлетіла у вічність", - повідомляє Бурмака.

Також співачка дякує всім, хто надавав будь-яку допомогу в цій непростій ситуації.

"Я дуже вдячна кожному, хто був поруч. Ваша моральна, фізична і фінансова підтримка була неоціненною. Я ніколи не залишу вас в біді", - зазначила вона.

ТЦК зможе викликати громадян для проходження ВЛК: Як працюватиме електронний кабінет

четвер, 16 травень 2024, 6:56

Починаючи з 18 травня, військовозобов'язані громадяни України зобов'язані оновити свої дані, відвідавши ТЦК або ЦНАП чи робити це через електронний кабінет. Тих, хто скористається останнім способом, згодом співробітники ТЦК зможуть викликати для проход...

AstraZeneca викликає тромбоз? Інфекціоніст пояснив, що відбувається в Україні

четвер, 16 травень 2024, 6:53

Федір Лапій, дитячий лікар-інфекціоніст, голова Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики, в ефірі телемарафону пояснив ситуацію довкола вакцин компанії AstraZeneca, якими людство захищали від COVID-19. Як відомо, у світі прогри...