Відомий астролог назвав дату припинення війни на Донбасі (відео)

Донбас матиме статус своєрідної автономії, але до тих пір, поки живий президент Росії Володимир Путін.

Війна на Донбасі може припиниться через 3 місяці. Фото: justus.com.ua.

Війна на Донбасі закінчиться вже у найближчі три місяці. Таким прогнозом у прямому ефірі "Обозревателя" поділився астролог Влад Росс, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Найгірший період був у серпні: різкі ситуації, збройні дії, у Криму Путін почав вишукувати українських "диверсантів". Далі Юпітер увійде у Віси, Юпітер - планета переговорів, консенсусу, дипломатії; можна домовитися про мир. Період з жовтня по грудень - час, коли остаточно настане мир", - висловив думку він.

Як зазначив Росс, Донбас матиме статус своєрідної автономії, але до тих пір, поки живий президент Росії Володимир Путін.

"Донбас стане "Придністровською республікою" в Україні. Але це лише на деякий час, коли живий Путін і поки він при владі", - підсумував він.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...