Відомий співак з американським громадянством провів концерти в окупованому Криму

Михайло Шуфутинський виступив у Сімферополі та Севастополі.

Михайло Шуфутинський. Фото:Zf.fm

Напередодні в окупованому Сімферополі відбувся концерт популярного виконавця Михайла Шуфутинського, однак цим співець шансону обмежуватися не збирається. За інформацією Крим. Реалії, організатори не стали скасовувати захід, навіть попри те, що окупаційною російською владою було оголошено жалобу у зв’язку з терактом у метро Санкт-Петербурга, зазначають Патріоти України.

Слід зауважити, що вартість квитків на концерт становила від 2500 до 6500 рублів (приблизно 1200-3100 гривень). Крім того, вже у п’ятницю, 7 квітня, мав відбутися його виступ, проте вже у Севастополі.

Ресурс підкреслює, що наступного дня тут на площі Нахімова заплановано траурний мітинг пам'яті жертв трагедії в метро.

До слова, відповідно до відкритих джерел, Шуфутинський має як російське, так і американське громадянства.

Як відомо, виступи зарубіжних артистів в анексованому Криму порушують постанову Кабінету міністрів України № 367 від 4 червня 2015 року, за якою іноземці повинні мати спеціальний дозвіл для відвідування Криму та в'їжджати на територію півострова через встановлені пункти пропуску.

Через гастролі в Криму СБУ неодноразово забороняла в’їзд артистам на територію всієї України.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...