Відпочили з шиком: Понад 200 "пасажирів" російського лайнера потрапили у чистилище

Імена та особисті дані пасажирів - працівників "Росморпорту" та їх родичів, які незаконно перетнули кордон України, були опубліковані на сайті проекту.

Ілюстрація:https://www.kuban.kp.ru

Український ресурс "Миротворець" вніс у своє "чистилище" (базу даних злочинців) пасажирів російського пасажирського лайнера "Князь Володимир", який прибув в окупований Росією Крим. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт проекту.

За даними "Миротворця", на борту лайнера перебувало понад 200 осіб, які є працівниками Росмортпорту, їх родичами і наближеними.

Імена та особисті дані пасажирів, які незаконно перетнули кордон України, були опубліковані на сайті проекту.

Зазначається, що працівники "Росмортпорту" повинні були протестувати роботу лайнера.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...