Відпочивав і був не у формі: Співробітника Інтерполу знайшли мертвим у Росії

Зараз проводиться судово-медична експертиза для визначення точної причини смерті чоловіка.​

У Єкатеринбурзі знайшли мертвим співробітника "Інтерпол". Фото: соцмережі.

У російському Єкатеринбурзі в квартирі житлового будинку знайшли мертвим співробітника Інтерполу 1971 року народження. Про це повідомляє Ura.ru з посиланням на джерело, передають Патріоти України.
За даними видання, біля тіла була знайдена передсмертна записка. У поліції смерть співробітника Інтерполу підтвердили, однак спростували інформацію про записку. Як повідомив керівник прес-служби поліцейського главку Валерій Горєлих, поліція розглядає всі версії події, проте виключають зв'язок зі службовою діяльністю загиблого.

"На данный момент специалисты главка, выехавшие на место происшествия, с уверенностью могут сказать, что случившееся не связано со служебной деятельностью погибшего: он находился в городе, был на выходном и не в форме. Обстоятельствами смерти сотрудника занимаются специалисты инспекции по личному составу подразделения собственной безопасности главка. По итогам проверки будет принято процессуальное решение", - повідомив Горєлих. Зараз проводиться судово-медична експертиза для визначення точної причини смерті чоловіка.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...