Відразу ціла танкова рота: У "ЛНР" через НП сталися серйозні втрати

Одна із "танкових рот" "ЛНР" існувала виключно на папері, що і виявили із великим невдоволенням російські куратори.

Бойовики "ЛНР" створили фейковий танковий підрозділ. Фото: соцмережі.

Російські куратори виявили у бойовиків ОРЛО вигаданий танковий підрозділ, який існував тільки на папері, передають Патріоти України.
Український блогер Анатолій Штефан Штірліц на своїй сторінці в соцмережі повідомляє: «В ходе проверки российскими кураторами стало известно, что одна из танковых рот была только на бумаге, на которую списывалось горюче-смазочные материалы, боекомплект, денежное обеспечение из кармана российских оккупантов».

За його даними, у бойовиків ОРЛО сталася надзвичайна пригода, «в результате которой демобилизовались и присоединились к славной 200-й бригаде парочка танкистов, а также псевдоофицеров».


Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...