"Відверто кажу, ми в честь дня народження випили": Мер Миколаєва прийшов п'яним на зустріч з городянами

Чиновник зізнався, що йому соромно за те, у якому вигляді його побачили місцеві мешканці.

Олександр Сенкевич. Фото:mkrada.gov.ua

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич у стані алкогольного сп'яніння провів зустріч з мешканцями будинку по вул. Садовій, 50 про переваги створення товариства співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). Про це Сенкевич у вівторок повідомив журналістам, передають Патріоти України з посиланням на канал 112.

"На цю зустріч, яка була запланована після роботи, я з'явився не в дуже хорошому стані. Поясню в якому. Після сесії у одного з голів фракцій був день народження, після робочого дня він запросив зайти привітати його. Відверто кажу, ми в честь дня народження випили.

Я випив три чарки коньяку з ним, вже після роботи, забувши про те, що у мене ще після роботи на шосту годину вечора призначена зустріч. А потім, коли мені асистент сказала, що мені треба бути вже через 15 хвилин на зустрічі , я вже зрозумів, що ситуація, скажімо так ... і все одно поїхав.

І ви знаєте, що мені, чесно кажучи, було дуже соромно, бо не їв цілий день, тому що сесія була цілий день і все", - повідомив він.

За його словами, мер не має права з'являтися на людях в такому стані.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...