Ярмарок невігластва: "Постеліть довбаний ОСБ", - міський голова Миколаєва навчав перевізників, як реставрувати маршрутки-розвалюхи

Від таких "професійних" порад фахівці хапаються за голову. Адже ОСБ - це пресована тирса, скріплена досить токсичною смолою, вона ніяк не розрахована на підвищену вологість у транспортних засобах.

Олександр Сенкевич. Фото: РБК.

Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич звернувся до представників фірм-перевізників із заявою, що чекає від них поліпшення якості перевезень і дав докладні інструкції з приводу того, як саме їх поліпшити. Про це стало відомо на зустрічі, яка відбулася в малому залі міськради у вівторок, 3 липня, передають Патріоти України.

Градоначальник звернувся до бізнесменів сфери пасажирських перевезень і порадив почати із чистоти салону, стану обшивки, крісел в мікроавтобусах, які обслуговують міські маршрути. Також він сказав перевізникам провести бесіди з водіями, і почати покращувати зовнішній і технічний стан маршруток. Щоб, так би мовити, «іржі не було і колеса не відвалювалися».
- Я очікую від вас того, що ви приведете в порядок свої транспортні засоби. Найпростіше - помити. Вимити всередині транспортні засоби, почистити. Друге, привести в порядок їх зовнішній вигляд - поставити нормальні сидіння, привести в порядок внутрішню обшивку. Третє - підлога! Зніміть і постеліть лінолеум, вам не потрібно робити «під красу», вам потрібно щоб це було якісно, красиво, надійно і практично. Купіть собі лінолеум, поставте зверху крісла і він служитиме вам триста років. Ось беріть собі цю комерцію (лінолеум, - Ред.), приводьте в порядок, постеліть там цей довбаний ОСБ, накрийте його цим довбаним лінолеумом.
Зробіть так, щоб люди не спотикалися у вас в транспортних засобах. Це дешево, надійно і практично. І останнє - приберіть із салонів запаски. Складіть їх на базі у себе, в гаражі і так далі. Люди об ці запаски спотикаються, на них сидять, з ними що завгодно відбувається. Ми живемо в еру мобільних телефонів, подзвонив: «Колю, заїдь на базу, я пробив колесо, привези мені запаску». В крайньому випадку можна викликати таксі, - розжував кожен пункт Сенкевич.
Маршрутники зазначили, що подібні зміни будуть вимагати великих вкладень. Але, за їхніми словами, заклик мера вони сприймають як керівництво до дії. Тому, у міру можливості, якість послуги будуть покращувати. Після чого Сенкевич заявив, що планує провести ще одну подібну зустріч через місяць, для того, щоб подивитися, що вже зробили перевізники.
Джерело: Новости N

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...