"Відвезіть її назад": Соцмережі обурені пропозицією Савченко здати Крим

Користувачі соцмережі піднімають питання про те, чому з подібною риторикою Савченко досі залишається депутатом Верховної Ради.

Надія Савченко: Скрін відео

Користувачі соціальних мереж бурхливо відреагували на заяву народного депутата України Надії Савченко про те, що мирне звільнення Донбасу приведе до здачі анексованого півострова Крим. Блогери висловили думку, що перебування Савченко в російській в'язниці мало певний ефект. У той же час інші користувачі закликали повернути її назад в РФ, передають Патріоти України.

Нагадаємо, вчора ввечері в ефірі одного з українських телеканалів Савченко виступила з заявою про можливість домогтися миру на Донбасі шляхом переговорів. При цьому нардеп підкреслила, що Україні доведеться відмовитися від окупованого Росією Криму.

Ранішеватажки ДНР-ЛНР запросили Савченко на окуповану територію для обговорення питань щодо урегулювання конфлікту на Донбасі.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...