Війна Гордєєва: "Їдеш у Крим? Все фотографуй: військову техніку, бази, радари"", - голова Херсонщини розповів, навіщо розвісив в області борди зі шпигунськими закликами

Голова Херсонщини також наголосив, що вже наступного року є плани зробити на території області "щось цікавіше, аніж просто білборди".

На Херсонщині голова області розмістив поради для українців стосовно відвідин Криму. Фото:http://nv.ua/

Українці, що їдуть відпочивати в окупований Крим, таким чином фінансують країну-агресора – Росію. Таку думку висловив в інтерв’ю виданню Новое время голова Херсонської області Андрій Гордєєв, передають Патріоти України.

Аби пояснити туристам всю небезпеку від візитів до анексованого Криму, обласна влада Херсонщини та громадські активісти нещодавно розвісили білборди із закликом шпигувати на окупованій території.

"Такі білборди є і в Херсоні, і по дорозі на Крим, там різні слогани. Зокрема, є заклик записувати, фіксувати все, що бачиш у Криму, та передавати до СБУ, - розказав Гордєєв. - Коли пояснюєш людям, що, їдучи туди відпочивати, ви, по суті, фінансуєте Росію, коли дискусійно це доводиш, багато хто змінює свої погляди, думку з цього приводу".

Голова Херсонщини також наголосив, що вже наступного року є плани зробити на території області "щось цікавіше, аніж просто білборди".

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...