"Війна -"громадянська", а гроші просять відправити у Башкірію": "ДНР" спіймали на новому проколі з "іхтамнєтами"

У російській соцмережі розповіли "жалісливу" історію про померлого від ран злиденного найманця із глибинки РФ.

Вони прикидаються "місцевими", але відразу усе зрозуміло. Фото: соцмережі.

У соціальній мережі "Вконтакте" терористи "ДНР" опублікували інформацію про смерть одного зі своїх бойовиків, вказавши при цьому, що він є росіянином. На інформацію звернув увагу журналіст Олександр Тверськой. Скріншот він опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці Андрій помер від ран. Карта у його матері, гроші потрібні на похорон. Місто Бірск, Башкирія. Зв'язок є", - йдеться в повідомленні терористів, судячи зі скріншоту.

Користувачі здивувалися, що терористи, які завжди спростовували інформацію про присутність російських військових в ОРДЛО, опублікували подібного роду пост в соцмережі. "Знав Андрій, на що йде. Ну і, мабуть, все", - написав Сергій Страхов.

"Я нейтральна людина! Не маю ніякого стосункудо України, але скажу - "земля тобі скловатою і бетоном Андрій". Поїхали бабло просаджувати. Дружинам, дітям та бл..ям подарунків накуплять, пробухаються, проблюються, і знову туди в Україну. По-іншому жити вони вже не можуть. Поки не прикопають. Царьку Вовану вигідно злиденне населення РФ, тому що тоді завжди будуть ті, хто за гроші піде у найманці. І злиденна сім'я найманця завжди буде мовчати", - зазначив Yunus Horasan.

"Російський девіз: "вкрасти хоч що-небудь", завжди був, є і буде характерним для цього народу. Там де "сраний" русскій мір - там злидні, крадіжки, приниження інших народів, нав'язування російської мови, корупція, кров, сльози, розруха, екологічні катастрофи та т ін." - додав він.

"А чому Путін не лікує і не ховає?" - запитала Оксана Дудко.

"Хотів заробити на вбивствах інших, а скопитився сам без копійки в кишені. По заслузі. Нічого, закопають де-небудь. Може якийсь інший "Андрей" задумається", - прокоментував Володимир Агафоненок.

"З чуток, їм там платили по 300 рублів в день.Тобто помер в буквальному сенсі ні за що", - зазначила Анастасія Ярмоленко.

"Невже "мишебратья" навіть у цій страшній ситуації зовсім нічого не розуміють?" - запитала Ірина Пінчук.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...