Війна коханню не завада: У Сєвєродонецьку пройшло фронтове весілля (відео)

Сім'ю створили медик та головний сержант роти 24 механізованої бригади.

Наталія Тимчук та Віталій Михайлишин. Фото:скрін відео

Між обстрілами і бойовими чергуваннями вони знайшли час на те, щоб закохатися, зізнатися в коханні і створити сім'ю. У 24-й механізованій бригаді зіграли фронтове весілля. Медик Наталія Тимчук та головний сержант роти Віталій Михайлишин одружилися в Сєвєродонецьку. Про це повідомляє 5 канал, передають Патріоти України.

З передової - в РАЦС. Військовослужбовців 24-ї бригади Наталю Тимчук та Віталія Михайлишина на кілька годин з бойових позицій відпустили у звільнення. Військові вирішили не втрачати часу і розписатися в Попасній. Однак там отримали відмову.

Закоханим командири продовжують звільнення ще на кілька годин і відправляють в Сєвєродонецьк, де одружитися можна за прискореною процедурою. Година в дорозі і чергова спроба.

Поки заповнюють документи, розповідають, що ще на початку війни колишня дружина Віталія не сприйняла рішення чоловіка йти в армію і подала на розлучення.

Боєць каже: "У 2015-му році я приїхав у відпустку, вона сказала, що хоче пожити для себе. Вже і розлучилася. Поїхав. І так сталося з тих пір воюю".

Тоді ж перший чоловік Наталії загинув на фронті. Жінка вирішила продовжити його справу і пішла захищати державу. Через рік на Донбасі познайомилася з Віталієм.

Жінка зізнається: "Він мене повернув до життя! Якось так вийшло, що один одного повернули до життя! По-різному сталося! Було б нам дуже важко!".

За прискореною процедурою без зайвих урочистостей, шампанського, обручок і свідків військовий медик Наталя Тимчук та головний сержант роти Віталій Михайлишин одружилися. Отримавши бажане свідоцтво про шлюб і спільне прізвище Михайлишин, молодята повертаються на передову.

Там в останні дні стабільно напружено, воїни повинні бути в бойовій готовності. Тому кажуть, справжнє весілля святкуватимуть вже після повернення додому, а не на позиціях.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...