"Він був дуже дивним і ні з ким не спілкувався. Отак живеш і не знаєш, що поруч - вбивця", - сусіди Пугачова (відео)

Квартиру підозрюваний у вбивстві поліцейських в Дніпрі купив на ім'я матері.

Олександр Пугачов. Фото: facebook.com/arsen.avakov.

У будинку 42-а по вулиці Надії Олексієнко (колишньої Чичеріна) практично ніщо не нагадує про вчорашні події. Порожній, нічим не примітний двір, тільки на першому поверсі третього під'їзду в квартирі розбите скло - сліди вчорашньої облоги. Зараз в квартирі, природно, нікого немає, тільки штора розвивається на вітрі в темному понівеченому вікні. Цікаво, що всього лише в кілометрі від будинку знаходиться Дніпровське СІЗО - хвилин 15 пішки. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Комсомольську правду в Україні.

Олександр Пугачов - ймовірний вбивця двох патрульних - жив в цьому будинку близько року. Сусіди кажуть, що видавався він людиною дивною, ні з ким не спілкувався, з'являвся вдома досить рідко.

- Я, якщо чесно, тільки вчора дізналася, що у нас в домі бандит жив, - каже мешканка будинку Віра Павлівна. - Мені сусіди говорили, що він підозрілий товариш. Ні з ким особливо не знайомий, вдома його часто не було. Ми тут в шоці всі, до сих пір відійти не можемо.

Мало що про сусіда-вбивці зміг розповісти і найактивніший мешканець будинку, глава місцевого ОСББ. Каже, будинок невеликий, всі знайомі, але Олександр Пугачов людей цурався, знайомих за рік проживання так і не завів.

- У нас же тут три під'їзди всього, всі один одного знають, - каже Володимир Порфирович. - Та й за службовим обов'язком я спілкуюся з усіма, у нас мешканці доброзичливі. А ось цей громадянин мені не подобався. Обличчя в нього похмуре, зле. Ось так живеш і не знаєш, що поруч вбивця. Страшно.

ОФІЦІЙНО

Квартира оформлена на матір

У Чечелівському відділенні ГУ Нацполіціі кажуть, що квартира, яку знімав, а пізніше викупив Олександр Пугачов, оформлена не на нього, а на його матір.

- Це ж не дивно, якщо врахувати той факт, що злочинець перебував у розшуку і на себе зареєструвати нерухомість не міг, - каже начальник ГУ Нацполіціі Чечелівського району Олександр Короленко. - Все, що можу поки сказати - мешканець він був тихий, уваги до себе намагався не привертати. Решта подробиць поки є матеріалами слідства і будуть оприлюднені пізніше.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...