Він був такий людяний, з усіма знаходив спільну мову: На Кропивниччині попрощалися із загиблим під Авдіївкою викладачем технікуму (фото, відео)

Ярослав Павлюк пішов в армію в 2014 році й після демобілізації вирішив підписати контракт з армією. У чоловіка залишилася семирічна донька.

Ярослав Павлюк загинув під Авдіївкою. Фото:5 канал

Із загиблим під Авдіївкою військовим 72-ї бригади - 36-річним Ярославом Павлюком - сьогодні прощалися в Компаніївці на Кропивниччині. Вшанувати свого земляка-героя прийшло кілька тисяч людей. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Вони вишикувалися вздовж шляху жалобної процесії по коридору слави. Прощалися з Ярославом Павлюком біля пам'ятника "Патріотам України". Цей пам'ятник люди спорудили за свій рахунок.

До війни Ярослав викладав у місцевому ветеринарному технікумі, навчався в аспірантурі. Пішов в армію в 2014 році й після демобілізації вирішив підписати контракт з армією. У чоловіка залишилася семирічна донька.

Поховали бійця в селі Петрівка, де він народився.

"Коли після закінчення університету він до нас прийшов на роботу, він був такий людяний, він мав підхід до студентів, з ними завжди знаходив спільну мову, з викладачами працював, тягнувся до знань", - розповів колега загиблого Василь Кондратюк.

В Україну прийде антициклон Thomas: Синоптик розповіла, де чекати заморозків

середа, 8 травень 2024, 18:28

Погода в Україні завтра, 9 травня, визначатиметься антициклоном Thomas. Тому вона матиме свої особливості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook. "Західний антициклон на ім'я Thomas - масштабна облас...

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...