Він ніколи нічого не боявся: На Львівщині попрощалися із загиблим бійцем АТО (фото, відео)

Незабаром сержанта 128-ї гірсько-піхотної бригади Володимира Турчина повинні були демобілізувати, у серпні він планував одружитися.

Володимиру Турчину було лише 27. Фото:скріншот відео

У Львівській області проводили в останню путь 27-річного сержанта 128-ї гірсько-піхотної бригади Володимира Турчина, який загинув 12 липня від важкого вогнепального поранення в лікарні Бахмута. Про це повідомляється в сюжеті 5 каналу, передають Патріоти України.

Церемонія прощання відбулася у місті Жовква, звідки родом військовослужбовець. Попрощатися з ним прийшли сотні людей.

Володимира Турчина призвали до лав ЗСУ в 2015 році. Через деякий час він підписав контракт зі Збройними Силами. 12 липня бойовики обстріляли позиції підрозділу Турчина з БМП і стрілецької зброї. Тоді боєць отримав поранення, на місці йому надали першу медичну допомогу та доставили до мобільного госпіталю у Бахмуті, але врятувати йому життя не вдалося.

Незабаром сержанта повинні були демобілізувати, в серпні він планував одружитися.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...