"Він у нас регулярно буває": у день ДТП Олександра Омельченка бачили п'яним недалеко від місця аварії - ЗМІ

У день інциденту ніхто не спромігся перевірити алібі самого Омельченка. До уваги, як факт відразу прийняли версію про скоєння ДТП водієм екс-мера.

Олександр Омельченко. Фото:www.radiosvoboda.org

У день, коли автомобіль, що належить екс-меру Києва Олександру Омельченку, збив на пішохідному переході жінку, самого Омельченка бачили на автомийці недалеко від місця події. Про це повідомляють Вести, зазначають Патріоти України.

На автомийці поруч з рестораном "Розгуляєво" на Столичному шосе екс-мер буває досить часто.

"Він у нас регулярно буває, - розповів виданню один із співробітників мийки. - Безпосередньо перед ДТП Сан Санич приїхав до нас помити машину. Він начебто вже був напідпитку. І запропонував хлопцям випити. Зрозуміло, що всі погодилися. А потім він сів у машину".

Джерела видання в МВС повідомили, що спочатку слідчі прийняли як незаперечний факт те, що за кермом був водій екс-мера, і ніхто не спромігся перевірити алібі самого Омельченка, брати в нього зразки відбитків і ДНК для проведення дактилоскопічних та імунологічних експертиз.

Нагадаємо, що водій Омельченка - Анатолій Ніщун - визнав свою провину, справу готують до суду, і чоловікові "світить" до 8 років позбавлення волі.

Як повідомлялося вчора, жінка, збита машиною Омельченка, померла в одній з київських лікарень.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...