Він все віддав, що міг, за Батьківщину: Завтра на Черкащині у власний день народження ховатимуть бійця АТО

Троє дітей залишились без батька, а дружина - без чоловіка.

Вічна слава загиблому Герою! Ілюстрація: соцмережі.

В дніпропетровській лікарні 14 травня помер уманчанин – боєць АТО, що воював під Володарським, Віктор Меринков. Без батька залишилось троє дітей. Ховатимуть героя в день його народження 16 травня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Вечірню Умань.

“Віктора перевезли вертольотом із Запоріжжя до Дніпропетровського військового госпіталю. Не провівши жодного огляду, чоловіка направили до 16-ї лікарні. Голого, замотаного в простиню, ніяких документів, виписок, епікризів при ньому не було, лише на клаптику паперу написано "Віктор Меринков”, – повідомила очільник волонтерського штабу “До перемоги” Ольга Ситник.

В лікарні бійця підключили до штучного апарату дихання, але його стан і далі залишався надзвичайно важким. На ранок 14 травня Віктор помер, троє дітей залишились без батька, а дружина без чоловіка. Ховатимуть героя в понеділок 16 травня, в день його народження.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...