"Він з охоронцем лежали в калюжі крові": Очевидець про деталі жахливого замаху на херсонського бізнесмена

Вбивство сталося близько 7 вечора.

Ілюстрація:УНІАН Очевидець розповів подробиці замаху на бізнесмена Ігоря Пащенка, якого розстріляли 24 квітня в Херсоні. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

"Було близько 7 вечора. Я вийшов з дому вигуляти собаку. З Ігорем ми особливо не знайомі, але віталися. Кивнув йому, пішов далі. Не встиг пройти кілька метрів, як почув хлопки за спиною. Я людина не військова. Так що звук пострілів мені особливо не знайомий. Тому спочатку не зрозумів, що там сталося", - розповів очевидець події.

"Почув крик, обернувся, дивлюся, а Ігор і його охоронець лежать в калюжі крові. Я остовпів так, що навіть не подивився спочатку, хто стріляв. Потім побачив тільки спину людини, яка тікає. Не знаю, кому там Пащенко так насолив.

У Херсоні всі чули , що у нього був конфлікт з нашим колишнім мером Сальдо. Але подробиць я не знаю. Може він і комусь ще насолив. Шкода його сім'ю. У нього, здається, залишилися двоє дітей", - додав очевидець.

Будинок по вулиці Перекопська 153. Поруч з ним убили Пащенка

Як повідомлялося раніше, увечері 24 квітня в Дніпровському районі Херсона застрелений місцевий бізнесмен 49-річний Ігор Пащенко, а його охоронець госпіталізований з важкими пораненнями.

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...

Заявив, що його "спровокували": Суд оштрафував на 17 тис. чоловіка з Кіровоградщини, який показав поліції статевий орган

вівторок, 16 квітень 2024, 17:57

Чоловіка з Кіровоградської області оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що він показав поліції свій статевий орган. Той заявив, що його "спровокували", передають Патріоти України. Про це йдеться у вироку Новгородківського районного суду Кіровоградськ...