"Віра та щира молитва здатні творити дива": В одній з тернопільських квартир замироточила ікона (фото)

Ікону занесли у храм Матері Божої Скоропослушниці, який розташований на вулиці Довженка в Тернополі.

Фото:0352.ua"Ікона "Неустанної Помочі" прикрашала нашу оселю уже понад 5 років. Я часто молилася біля ікони, читала акафіст, після молитви ніби розмовляла з Богородицею, просила її подати мені знак" Про це розповіла тернопільському виданню 0352.ua пані Руслана, передають Патріоти України.

І от одного разу, коли жінка з подругою спільно молилися перед іконою, вони побачили капельки миру на ній. Жінки повідомили про це священика отця Володимира та занесли ікону у храм Матері Божої Скоропослушниці, який розташований на вулиці Довженка в Тернополі.

Ікона і зараз знаходиться в церкві, за цей час замироточила ще раз, є свідчення очевидців про її чудодійний вплив на хворих. Тож кожен охочий може завітати до храму, помолитися перед іконою і попросити у матері Божої зцілення для себе та своїх близьких.

"Я часто їжджу по святих місцях Тернопільщини та України, і зрозуміла, що віра та щира молитва здатні творити дива,"- каже пані Руслана.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно