Вірменські шанувальники "Океану Ельзи" у вишиванках і з українськими прапорами співали разом з Вакарчуком: В Єревані відбувся грандіозний концерт українського гурту (відео)

1 червня знаменита українська група "Океан Ельзи" порадувала своєю творчістю жителів Вірменії.

Виступ "Океану Ельзи" в Вірменії. Фото: hayastannews.com.

У середу, 1 червня, знаменита українська група "Океан Ельзи" виступила з концертом в Вірменії. Даний виступ проходило в Спортивно-концертному комплексі імені Карена Демірчяна в Єревані, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що перед концертом учасники українського гурту "Океан Ельзи" побували в кількох місцях Вірменії, встигнувши познайомитися з красою східної держави.

Також соліст групи Святослав Вакарчук у своєму інтерв'ю зазначив, що із задоволенням хотів би відповідати на запитання вірменською мовою, проте вивчення цієї непростої для слов'янського народу мови планується співаком в майбутньому.

Крім того, талановитий український виконавець повідав історію про одного хворого малюка з Парижа, який шалено любить пісні групи "Океан Ельзи". Вакарчук розповів, що в ході концерту у Франції у нього не вийшло зустрітися з юним фанатом.

Однак мати дитини виявилася в Вірменії і навіть подарувала солістові української групи шарф, який той намотав під час виступу на мікрофон.

Відзначимо, що шанувальники у вишиванках і з прапором України зустріли групу "Океан Ельзи" бурею емоцій, виконуючи відомі пісні українською мовою.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...