Вірте, що дива трапляються!: Яна Зінкевич привітала українців у новорічну ніч (відео)

​Жінка, якій лікарі не залишали шансів на життя, вижила, завагітніла та народила дитину.

Яна Зінкевич з донечкою. Фото: скрін відео

Дніпро масово святкує Новий рік. Місто, яке в 2016-му змінило назву та ледве не щодня приймало борти з пораненими в АТО, готується відпочити та розважитися у цю ніч. Про це ідеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Свої привітання всім українцям передала засновниця медичної польової служби "Госпітальєри" Яна Зінкевич, яка минулої зими потрапила в складну ДТП і ледве не загинула в ній. Однак не лише вижила, а й завагітніла та народила донечку.

"Цей рік для мене був надзвичайним. Рік боротьби життя – моє власне, моєї донечки, і, звісно, всіх бійців, що захищають Україну. Я всім серцем відчула, наскільки важливою є віра, воля і підтримка один одного. Зі своєї донечкою хочу вам побажати миру та любові. Вірте, що дива трапляються!", - закликала українців Яна. У відео з 1:49 хв.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...