Вітчизняний Disney: В Україні знімають мультфільми за голлівудськими технологіями (відео)

Завдяки успішній презентації мультфільму «Мавка. Лісова пісня» на найбільшому анімаційному форумі Європи Cartoon Movie про студію Animagrad та усю команду проекту #МавкаЛісоваПісня дізналися у Європі і за її межами.

Український мультфільм "Мавка. Лісова пісня" викликав справжній фурор. Фото: voanews.com.

В Україні працюють над створенням повнометражного мультфільма «Мавка. Лісова пісня», який вийде на екрани у 2019 році, пишуть Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Бюджет для виробництва повнометражного анімаційного фільму складає в середньому 5 мільйонів доларів. Спочатку придумують сценарій, у якому має бути своя особливість і цікавинка, а лише потім беруть власне за виробництво продукту.

Потім в роботу вступають художники і мультиплікатори. Деякі сцени відтворюють актори, щоб точно передати міміку та рухи живої людини.

В середньому при виготовленні мультфільму процес розробки анімацій займає близько трьох років: одна секунда анімації - це 2-3 дні роботи спеціаліста. У студії працює понад 100 чоловік.

Команда FILM.UA Group зараз завершує роботу над своїм першим повномасштабним проектом "Викрадена принцеса", права на якого продані вже в 25 країн світу, серед яких Франція, Польща, Китай, Німеччина, Туреччина.

Також можна заробити не лише на одному прокаті, але й потім на продажу іграшок, комп'ютерних та мобільних додатків.

"Серед планів студії: залучати інвесторів до виробництва мультиків, а також випускати по одному повнометражному мультфільму у рік", - розповідає креативний продюсер студії Анна Єлісеєва.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...