Візажист з України вийшла у фінал голлівудського конкурсу гримерів (відео)

У фіналі Джулія Мельник змагатиметься з п'ятьма учасниками за грант в $15 000 доларів на навчання в Cinema Makeup School.

Джулія Мельник зі створеним нею образом Білого Ходока. Фото: Facebook / Джулія Мельник.

Візажист з України Джулія Мельник бере участь у міжнародному конкурсі гримерів Next Level of Cosplay, який проводить голлівудська академія професійного гриму для кіно Cinema Makeup School. Протягом трьох етапів конкурсу дівчина лідирувала і тепер увійшла до фіналу, де буде змагатися з п'ятьма учасниками за грант в $15 000 доларів на навчання в Cinema Makeup School, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На конкурсі Джулія представляє образ Білого Ходока з серіалу «Гра престолів». За словами візажиста, вона створила цей образ з «підручних засобів і ганчірок з секонд-хенду».

Джулія Мельник займається візажем 7 років і каже, що хоче стати професійним гримером і присвятити цій справі життя.

«Коли я натрапила на американське шоу Face Off, де створюють нереальні образи. Я закохалася в це і почала шукати школи, де можна було б повчитися такому. Але в нашій країні ця індустрія розвинена слабо. Тому я вчилася за допомогою роликів на YouTube. Я хочу бути частиною індустрії кіно, яка зараз розвивається в Україні, і застосовувати отримані в голлівудській школі знання і навички на батьківщині», - розповіла Джулія.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...