Вкрали продукти і розтоптали дитячі вироби для бійців АТО

Вандали у Кам'янському понівечили навіть дитячі малюнки. Як це не дивно, але замки на двері складу волонтерів були не зламані, а розкриті.

Волонтери "Лелеки". Фото: "Событие"На Дніпропетровщині 2 лютого пограбували склад громадського об'єднання «Лелеки», який розташований на лівобережжі міста Кам'янське. Це приміщення, де волонтери складають принесені жителями міста речі, які згодом передаються бійцям АТО. Багато людей знають про його місцезнаходження, крім того, його зовнішній фасад прикрашає українська атрибутика і прапор України, іншими словами, грабіжникам було зрозуміло де вони грабують і у кого крадуть, інформує "Событие". Про це повідомляють Патріоти України.

Про це цинічне діяння розповів один з фронтових волонтерів Юрій Нороха. За словами волонтера, зловмисники вкрали ліхтарики акумуляторні, принтер, WI-FI-пристрій, подушки для сну. А також забрали навіть кондитерські вироби та миючі засоби.

Однак звичайного злодійства крадіям було мало, вандали порвали дитячі малюнки, призначені для воїнів, і розтоптали вироби, які зробили воїнам діти. Чим керувалися злочинці — залишається загадкою, тому що такі цінні речі, як військова амуніція, зарядний пристрій для акумуляторів військової техніки і колеса з літньою гумою залишилися незачепленими.

За даними волонтера Норохи, замки на двері були не зламані, а розкриті. Побачене вразило волонтера - у нього був шок. Особливо те, що двері складу були відкриті, на вході стояла коробка з печивом, а ніхто з людей, що проходили повз, не викликав поліцію і навіть просто не звертав на це увагу.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...