Хіти тижня. "Пограбували і кинули помирати на морозі": У Харкові трагічно загинув журналіст (фото)

Олегу Пересаді стало зле на вулиці, а невідомі, замість допомоги, вкрали в нього мобільний, гроші та документи.

Олег Пересада трагічно загинув у Харкові. Колаж: РБК.

Відомого харківського журналіста Олега Пересаду, який помер 29 листопада, перед смертю пограбували невідомі та кинули його на вулиці в мороз. Про це повідомили в співтоваристві "Харків SOS" в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Харківському журналісту, головному редактору "Харьковские известия" Олегу Пересаді стало погано на вулиці, і він упав, втративши свідомість. А невідомі люди, замість того, щоб викликати медиків, пограбували його і залишили помирати на морозі.

"Імовірно: впав і втратив свідомість (мороз - 10°С). Також, стало відомо, що "добрі" люди, замість того щоб викликати швидку допомогу, першим ділом... дочиста обібрали його (телефон, документи, гроші). Родичам зниклого журналіста довелося шукати його як "невідомого". Ближче до ночі його знайшли у лікарні, де він прожив ще близько доби", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в одному з коментарів, харків'янка Лілія Боровських написала, що донька журналіста повідомила про його зникнення. "Прийшло повідомлення від дочки Олега: "Він сьогодні просто зник, і я ледве знайшла його ближче до ночі у "швидкій". Напевно, серце тьохнуло, і він впав на дорозі. І насамперед його пограбували зі всіма документами. Помер від обмороження. Так і довелося шукати невідомого", - написала Лілія Боровських.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...