Влада Японії заарештувала тисячу чоловік, запобігаючи війнам мафії

​Члени великого угруповання "Ямагуті-гумі" і гілки від нього "Кобе Ямагуті-гумі" постійно влаштовують між собою розбірки, в яких гинуть люди.

Кримінальне угруповання "Ямагуті-гумі" було засновано в 1915 році і до початку осені налічувало 23 тис. членів. Фото: bykvu.com.

В Японії за останні півроку, з березня 2016 року, були затримані 976 осіб, щоб уникнути розборок між двома мафіозними угрупованнями, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під арештом опинилися члени великого угруповання "Ямагуті-гумі" і "Кобе Ямагуті-гумі". що відкололося від нього.

Правоохоронці заявили, що це було зроблено для запобігання міжклановій війні.

"Після розколу в угрупованні поліцейські невтомно заарештовують їх членів навіть за випадкові сутички і псування майна", - зазначив один з мафіозі.

Він також розповів, що кожен арешт змушує клан витрачати гроші на адвокатів, що негативно позначається на фінансовій спроможності.

Повідомляється, що угруповання вели переговори, які так і не закінчилися успіхом. Були вбиті високопоставлені члени обох угруповань.

В ході поліцейських рейдів обидва клани підняли плату за членство: за право приєднатися до "Ямагуті-гумі" потрібно викласти близько 4 тисяч доларів, а долучитися до "Кобе Ямагуті-гумі" можна за суму від тисячі до чотирьох тисяч доларів.

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...