​«Власть в России давно афонарела. Своих придворных попов Путин за авторитетов не считает. Эти попы — прямые соучастники того, что происходит в Крыму и на Донбассе», - лідер кримських татар

Незручний Айдер Муждабаєв вразив російську ліберальну аудиторію різкістю суджень і недобором чемних виразів. Його викриття можливо дещо образливі для православних вірян. Однак приводи для таких висновків дали князі РПЦ, рівно як і дії Кремля.

Айдер МуждабаєвНеординарний спіч заступника гендиректора кримськотатарського телеканалу ATR Айдера Муждабаєва Патріоти України цитують з повідомлення ліберального московського видання "Ехо Москви".

«Власть в России давно афонарела. Это не опечатка и не фигура речи, это на самом деле так. Путинизм, "русский мир" — тоталитарная идеология информационного века, в котором православная составляющая играет важную роль», - визначає поміркований, а не радикальний, мусульманин.

«Не основную, конечно (основа — это власть, деньги), но серьезную, которую не стоит недооценивать», - акцентує український активіст.

«Своих придворных попов Путин за авторитетов не считает. Афонские во внутриэлитной иерархии его секты стоят намного выше. Эти люди вокруг него многократно "придавали ему сил", "вселяли уверенность в правильности особого пути". Они никогда не говорили ни слова против. Наоборот, легитимизировали РФ-власть в её собственных глазах.», - ділиться враженнями громадський діяч.

«Так что эти попы — прямые соучастники того, что происходит в Крыму и на Донбассе. О том, откуда у них такие сытые лица, догадайтесь сами», - невтішно для парафіян РПЦ та УПЦ підсумовує іновірець.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...