Вночі у Чопі на подвір'я батьків замовника вбивства журналіста Бабченка підкинули гранату

В результаті вибуху постраждала стіна та вікно будинку.

В'ячеслав Пивоварник. Фото:politeka.netСьогодні близько 3:30 у Чопі, на подвір’я у приватному секторі міста була підкинута граната. На момент вибуху в будинку перебувала його власниця, постраждалих немає, повідомляють Патріоти України.

В результаті вибуху постраждала стіна та вікно будинку. Зранку на місці пригоди працювала оперативно-слідча група.

Серед імовірних причин вибуху є дві версії: велика заборгованість власника будинку або кримінальні розборки через сина В’ячеслава Пивоварника.

Як повідомлялося раніше, В’ячеслава Пивоварника, котрий виріс і ходив до школи в Чопі, називають замовником вбивства журналіста Аркадія Бабченка.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...