Во славу Господа: 91-річний іспанець сам будує величезний собор (відео)

Собор в містечку Мехорада-дель-Кампо став особистим монастирем дона Хусто Гальєго Мартінеса, його храмом, його будинком і всім його життям.

Собор, який будує Хусто Гальєго Мартінес. Фото: Фототелеграф.

Патріоти України вже повідомляли про іспанця Хусто Гальєго Мартінеса, який 53 роки займається будівництвом собору в містечку Мехорада-дель-Кампо поблизу Мадрида. Відео, яке демонструє зведення будівлі, опублікував на своєму YouTube-каналі проект Great Big Story, пишуть Ненудні новини.

91-річний чоловік будує собор вручну, не маючи спеціальної освіти і проекту релігійної споруди. За словами іспанця, "план будівлі є у нього в голові". Чоловік працює по 10 годин на день, відпочиваючи в неділю, коли в будівництві його замінюють племінники або добровольці.

За словами Гальєго, він вирішив побудувати храм в подяку за своє зцілення від туберкульозу.

Необхідні для будівництва гроші іспанець отримує за рахунок оренди своїх успадкованих від родичів земель і приватних пожертвувань. Як матеріали він в основному використовує вторинну сировину.

За даними проекту, зовнішній розмір будівлі - 20 × 50 метрів, а висота купола його головної частини становить 40 метрів.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...